/ the ordinary life /

du är den högsta nivån och jag ska ta mig dit !


har bastat och allt sånt och nu ligger jag i sängen med biologi boken och pluggar inför provet som jag är helt säker på att jag kommer klara så behöver nog inte plugga så länge till .
jag ska faktiskt försöka ta en tidig kväll eftersom att jag har varit så trött idag så de ska bli grymt skönt att ba sova under ett stort varmt täcke och glömma bort hur svingit kallt de är ute.
de måste ju vara den kallaste dagen denna vinter och en sak som inte gör de bättre är ju när mamma ringer och säger att de va som en vårdag i stockholm och att hon kände hur solen värmde på ryggen  och själv går man här och ögonfransarna och håret  och hela ansiktet fryser till is -.- åhh så less på äckel vintern !
nåja nu ska jag lägga mig ner och drömma mig bort till varmare ställen , vi hörs imorgon sovgott/linnea
/ the ordinary life /

trötttttt


hej på er jag ligger just nu i sängen efter en tung skoldag så var jag tvungen att lägga mig ner en stund .
idag har jag för övrigt varit riktigt trött så jag sov på dom första lektionerna haha och sen på dom sista var jag väl kanske lite över trött och galen hehe men de är ju så de ska va .
menmen nu ska jag bara vila 30 min sen ska jag sätta mig och plugga lite svenska och även engelska och sexualkunskap , där har ni alltså mina planer inför kvällen -.-
/ the ordinary life /

len som siden...

ligger som en död fisk i sängen och kommer somna vilken sekund som helst !
aja jag har bastat och gjort hårinpackning och sen prövade jag även den bästa rakhyveln någonsin , helt sjukt verkligen !så nu är jag len som siden haha ;P
men men nu MÅSTE jag verkligen sova är galet trött men vi hörs ju  imorgon ,puss/linnea