/

Med gråten i min hals

Med gråten i min hals har jag ikväll trots allt försökt göra bort lite plugg. Men om de gick vidare bra kan jag inte säga. Nu ska jag försöka gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon inför en hel skolvecka med massa prov och inlämningar som jag inte ens har börjat med.
Bosätter mig nog på skurholmen i veckan dessutom för att få lugn och ro till plugget och så att jag ska få komma bort ett par dagar ,vilket nog blir super skönt , de är dock inte helt säkert men mest troligt så blir de så .

/ the ordinary life /

-

 
Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.
/

sometimes i feel like going up in the air

De är dig de är fel på inte mig .De är du som har en skruv lös inte jag ...
Jag försöker stänga dig och alla ord ute men på något sätt så tar dom sig in iallafall, dom orden tar sig in och drar ner mig på de där dåliga stället igen.
Försöker att inte tro på och ta åt mig av allt du säger men ibland klarar jag inte av de och du lyckas med de du vill, jag blir sårad och känslan av att inte vilja finnas kommer krypandes. Hur ska man orka är frågan ? Hur i helvete ska jag klara detta ? Du drar ner mig precis som förr...