/

Måndag

Nationella gick rent ut sagt åt helvete och jag är näst intill säker på att jag ej klarade de denna gång.
Efter nationella gick jag iallafall till syven och bytte till samhälls , kändes riktigt skönt att få de gjort och jag säker på att jag kommer in då intagningspoängen bara var 172 . Kan alltså chilla i skolan resten av terminen (y)
Efter de tog jag cykeln och for hem i regnet , mådde så jävla dåligt att de inte gick att va kvar i skolan längre , så for hem och sov istället. Nu mår jag lite bättre efter att ha sovit ett par timmar och ätit , tog mig även tid att fixa mina hemska naglar inför imorgon . Funderar på att fara och lägga mig i solariet en kvart eller så för att få lite b- vitamin och lite färg så jag inte ser helt död ut . Men innan de ska jag socialisera mig med min mor en stund

/ the ordinary life /

if i lose myself tonight it'll be by your side

min kväll har erbjudit en promenad med mamma , tacomys med mamma och sebbe , yttligare ett samtal med bästis och x antal näsblodsattacker.
på tisdag ska jag och mamma till sjukan så jag får ta lite tester och veta vad som är fel, ska bli riktigt skönt måste jag säga  !
nåja nu ska jag stänga ner datorn och slå på lite musik i mina lurar så jag somnar gott och är redo för sista np i engelskan som inträffar imorgon , sovgott hörni / linnea
 
 
 
 
/ the ordinary life /

blä blä blä

ligger i sängen, blöder näsblod och mår så fruktansvärt dåligt , känns värre än en bakfylla vilket förstås är tragiskt att jag ens vet hur de känns men detta är ungefär 10 gånger värre än de.
har hunnit med att svimma två gånger dessutom , de måste bero på för lite sömn ! 6 av 48 timmar har jag lyckats sova om ens de,och nu går de inte att sova ? de måste va nå fel ?
känns som att jag kanske borde ta kontakt med en läkare eller nå för jag har ju trots allt varit förkyld i över två veckor, haft feber och näsblod till och från , ont i öronen och sen har de ju även svidit extremt i mina ögon, kanske är nån alergi eller något ?
hur som helst så har jag hunnit prata med min bästis i telefon och haft lite girl talk. vilket var extremt behövligt!
jag har verkligen världens bästa kompis , så förstående och omtänksam så idag skänker jag all min kärlek till henne .
nu tänkter jag höra med min mor om hon  vill följa med ut på en prommis för jag behöver lite frisk luft känner jag om mina ben orkar bära mig dvs