/

I stugan

Blev Inge skoter eller lunch med tjejerna idag for ut till stugan så pass tidigt på morgonen så jag hann helt enkelt inte . Nu sitter jag iallafall framför brasan och myser här i stugan, ska ägna helgen åt att läsa böcker och äta god mat . känns riktigt surt att skotern inte funkar nu , jag som hade tänkt köra runt och se om de fanns nå killar på ön såhär dags men icket . Där försvann mina perfekta planer ! Nä nu ska jag återgå till att stirra in i elden och stänga mina öron så att jag slipper höra mormor och morfars sex skämt blir lite smått äcklad .

/

Glad påsk mina kära 🐣

Ikväll har jag umgåtts med Julia och Emmy , kan jag säga annat än att de var underbart ? Som jag saknat henne alltså !! Vi pratade gamla minnen och fikade på friends i några timmar. De var väldigt trevligt ! Nu ligger jag iallafall i sängen och ska som vanligt sova när jag skriver. Imorgon far jag till stugan och myser men beroende på när jag far så kanske jag hinner med att fara ut och åka skoter med Julia och sen luncha med henne och emmy på salladsbaren De hade inte varit så dumt

 

 

/ the ordinary life /

she's not me

min dag har varit lugn och skön...
gick en sväng på stan med mamma och sedan förbi mormor på butiken, drack nån kopp kaffe och resten av dagen /kvällen har jag bara varit hemma.
fick besök av emmy nån timme också , vi tittate på grey's och pratade , de var mysigt .
imorgon är planen att träffa min dvärg kompis julia som jag inte träffat på 4 månader , jag längtar verkligen !!! blir de inte av blir jag förmodligen galen för jag skulle egentligen till stugan redan imorgon men jag far som tur är på fredag istället .
hur som helst så är jag JÄTTE trött nu och måste verkligen sova så godnatt kära lulebor eller vilka som nu läser min blogg :)
osminkad , trött ,glad och så fruktansvärt lycklig, jag är kanske inte vackrast på dessa bilder men jag har slutat bry mig om de för längesen .