/ the ordinary life /

i need your love

 
nu har jag alltså spenderat en vecka här i turkiet med  min underbara och knäppa familj och imorgon far vi vidare hem igen .
resan har varit jättebra och jag har fått massa helt sjuka , galna och fina minnen från denna resa  men de ska trots de bli skönt att komma hem igen och träffa mina fina .
jag har dock inte fått så mycket färg denna resa men nu är de ju faktiskt mindre än en månad kvar tills jag drar iväg igen till spanien så de blir nog bra ändå .
har packat väskan och gjort klart allt för imorgon så nu ska jag slå på en film och sen sova , godnatt :)
 
 
/ the ordinary life /

-

igår var de något slags jubileum här på hotellet, maten serverades på stranden i solnedgången , kockarna gick fackeltåg och sen avslutdes de hela med sjukt mäktig musik och fyrverkerier.
runt 22 for jag in till stan med mamma och mormor , vi gick runt och tittade lite och jag köpte mig faktiskt en jättefin midsommarklänning och en rosa fin vattenpipa och sen köpte mamma och mormor lite saker också innan vi begav oss tillbaka till hotellet.
idag har vi legat på stranden hela dagen och jag har tyvärr lyckats bränna mig extremt mycket , så pass mycket att jag inte kan ha kläder på mig så ikväll ligger jag bara i sängen och tänker inte röra på mig en meter eftersom att de svider så mycket .
som tur är har mamma gjort precis likadant så vi ska bara ligga och titta på film här på rummet tillsammans med min moster som var snäll och gör oss sällskap .

 
 
 
 
/ the ordinary life /

lyckligare än någonsin

igår var jag ut med mamma och moster på klubben robinhood , vi dansade och hade jätte kul till klockan var runt 4 då tog vi en taxi hem .
på hotellet tog vi ett nakenbad i poolen innan vi paxade alla solstolar med våra kläder och sprang sedan nakna genom hotellet tills vi var framme vid vårat rum.
min moster for sedan ut på lite trevliga äventyr och jag somnade tvärs över sängen direkt när vi kom in .
idag har tanterna gett oss mördarblickar som jag nästan måste fota nån dag ,ganska kul faktiskt .
ikväll har vi iallafall bara varit på hotellet eftersom att alla är trött och brända men imorgon ska vi tydligen ut igen.
har legat och snackat med mina grabbar från klassen och även emmy och kim usch va jag saknar dom nu , speciellt min bästis men på lördag anländer jag i luleå igen så de blir nog bra ,ska försöka njuta av tiden här.
nu ska jag iallafall sova en stund så vi hörs kanske imorgon om jag har tid innan vi drar ut