/ the ordinary life /

-

Jag vet aldrig riktigt var jag ska börja när de är så mycket som har hänt, eller har de ens de ? Jag vet inte och de är ganska förvirrande. 
Jag har iallafall jobbat på allstar, träffat killar jag inte vill träffa pga för mycket känslor och alldeles för mycket minnen.
Hängt mycket med Emmy och hennes fina kompisar, fikat,sjungit och druckit tequila på klaras balkong.
Känt den första höstkylan som gav mig en släng av ångest men de gick över ganska snabbt för snart far jag tillbaka till värmen.
Annars då? Livet rullar på ganska bra och imorgon beger jag mig till Kalmar för att på tisdag besöka min skola och hämta böcker för de kommande året.
På fredag väntas iallafall kräftskiva med tjejerna, bättre sent än aldrig.


/ the ordinary life /

Från Lissabon till Stockholm


Så var jag tillbaka i Sverige igen efter 17 underbara dagar med världens absolut bästa mamma.
Även om de ska bli mysigt att va här i Stockholm med mormor så saknar jag mamma. redan från den stunden jag jag satte foten innanför säkerhetskontrollen så längtade jag efter henne men om 1 månad ses vi ju igen och då följer även min kära bror med.
Nu ligger jag iallafall i sängen här på hotellet och ska alldeles strax stänga mina blå, imorgon väntar mest troligt modemässan och kanske en sväng på stan.
Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt :)
/ the ordinary life /

<3


Igår som så många gånger förut fick vi höra att vi såg ut som systrar, men hon är inte min syster hon är min mamma, min bästavän och så mycket mycket mer.
Med henne får jag skratta tills jag gråter, med henne känner jag mig aldrig ensam,med henne vid min sida orkar jag fortsätta kämpa för allt bra livet har att erbjuda.
Hon är min stjärna och den bästa mamman som finns.