/ the ordinary life /

Push me away

Började dagen hos tandläkaren för en kontroll och allt såg då bra ut så de var ju skönt.hatar nämligen att gå till tandläkaren som alla andra små barn men varför vet jag inte riktigt ? 
Nåja Sen begav jag mig till jobbet och efter de vidare till gymmet för att köra mage.
När jag var klar promenerade jag till örnäset och handla mat och sen förbi   mormor med lite blommor som jag köpt åt henne idag när hon gjorde sin fjärde cellgiftsbehandling, bara två kvar alltså.
Känns så bra att hon snart får slippa allt de där.
Nåväl sen har jag bara städat lite här hemma, lagat otroligt god middag samt tittat på the hungergames och gråtit ännu mer än första gången jag såg den.

/ the ordinary life /

Allting kommer bli bra tillslut, du ska se att allting ordnar sig

Stannade kvar på butiken igår med mormor och Mimmi då jag slutat jobba. 
Vi satt och prata i nån timme och åt sedan middag på Max innan de var dags för mig att fara hem och byta om till nästa jobb. 
Känns så skönt att jag faktiskt gör något vettigt på helgerna och inte bara festar hela tiden som alla andra i min ålder gör.
Jag låter säkert ur tråkig men jag har lite större ansvar nu än vad jag hade förut, och därför har jag väl ingen större lust att slösa bort min lediga tid på att supa och va bakis nej de är inte riktigt min grej. 
Nu ligger jag iallafall i soffan och tittar på nån film och snart så ska jag nog ta ett bad med hårinpackning och ansiktsmask typiskt söndags fix inför kommande jobb och tränings vecka.

För dom är världens bästa 
/ the ordinary life /

de är sorger vi aldrig kan komma bort från

dagen har gått så himla fort !!! de är ju snart dags för mig att sova igen, för imorgon jobbar jag ju dubbelt som vanligt och innan jag börjar på butiken måste jag hinna förbi sebbe och hämta mitt kort som jag glömde idag.
jag har ju som sagt jobbat, tränat, hälsat på hos pappa en sväng och även hämtat upp min lilla bebis hos sebbe.
ska va hundvakt nåra dagarna så de är ju ganska mysigt faktiskt.
nu ligger jag iallafall i soffan och lyssnar på älskade håka samt gör i ordning veckans träningsschema och sånt kul, ska nog ringa mor på ett tag också och säga godnatt.