/ the ordinary life /

My weekend


Min helg har varit så himla bra eller iallafall fredagen. 
Jag och Moa förade hos mig med vattenpipa och vin, lite konstig kombination kanske men de funkade iallafall. 
Sen drog vi vidare till Noras 18 års fest vilket var så roligt, vi dansade, skrattade , pratade och träffade en hel del gulliga tjejer men Moa fick ju sig ett ragg också hehe.  
Sen så när vi åkte hem fick jag sovsällskap så de var ju ganska mysigt. 
Dagen efter mådde jag faktiskt helt okej så gick och jobbade på dagen och sen när jag var på väg till nästa jobb ramlade jag och slog bakhuvudet i marken och drog på mig en liten hjärnskakning så de blev inte nå nattjobb för mig då heller , surt! 
Söndagen då ? Va ska jag säga annat än att jag mådde skit orkar inte nämna något mer om helgen så vi slutar där då.
/ tankar och funderingar /

Now we've got holes in our hearts, yeah we've got holes in our lives

så kommer jag tillbaka till de där då hela min kropp skriker av smärta.
då de känns som om jag drunknar i mig själv, som om mina lungor fylls med vatten och trycket över bröstet bara blir starkare och starkare tills jag inte längre kan andas.
som om jag har saltvatten som bränner genom mina ådror tills armar och ben domnar bort och tillslut bara ligger jag där och stirrar rakt upp i taket, tårarna forsar ner för mina kinder och jag känner allt ALLT och INGENTING.
/ the ordinary life /

TursdayIgår var ju jag på stan och shoppade litegrann, de blev 3 nya tröjor och en kjol som jag kan visa imorgon. 
Tröjorna är samma modell men olika färger vilket är så himla typiskt mig men de är få gånger jag hittar något jag gillar så när jag väl gör de är de väl lika bra att köpa alla färger? 
Den här dagen har iallafall gått så otroligt segt vill bara lägga mig ner och sova bort den men de är ju för att de är min fasta dag idag, vilket betyder att jag inte äter något. 
Åh längtar verkligen till imorgon då jag får äta men även till när jag får träffa lee och Moa som jag inte sett på allt för länge. 
Jag jobbar ju dock på dagen men sen kommer Moa till mig och förar lite innan vi drar vidare på 18 års partaj. 
De blir nog super kul!